קבוצת הכדורסל של הפועל חולון ? הודיעה:
בעקבות התקרית שהתרחשה בסיום המשחק, תקרית בה התעמת אוהד הקבוצה עם שחקן מכבי תל-אביב ארון ג'קסון, הוחלט במועדון להרחיק את אותו אוהד עד להודעה חדשה.
.
אנו במועדון עושים מאמצים רבים כדי למגר תופעות כאלו שאין להן מקום במגרשי הספורט ומקווים שלא נתקל בהתנהגות כזאת שוב בעתיד.
.
מטרתנו במועדון היא להפוך את ההגעה למשחקינו בהיכל לחוויה לכל המשפחה ולא ניתן לאלימות להרים את ראשה.
.
5,000 צופים הגיעו אתמול להיכל, חוו אווירה נהדרת והיו שותפים לטקס מרגש שקיימנו לפני המשחק למען החזרתם של סמל ראשון אורון שאול וסגן הדר גולדין משבי החמאס, טקס לו היו שותפים משפחות החיילים ואנשי המטה החברתי להשבת הבנים. נמשיך לפעול לכך שמחוות מהסוג הזה יהוו את החלק המהותי בערבי המשחק שלנו, ולא תופעות אלימות.
.
אותו אוהד שהורחק הביע חרטה על התנהגותו והתקשר לעמי ביטון, מנהל הקבוצה במכבי תל-אביב, על מנת להתנצל וביקש להעביר את התנצלותו לשחקן.
.
עניין מרכזי
מבזקים
- מחדלי נתניהו מחמירים: המערב עובר מגינויים לסנקציות — ובריטניה מרחיבה את האיסורים וההחרמות גם לגולן ולמזרח ירושלים
- פעם רצינו שהמכונות יעשו הכול במקומנו — עכשיו רק שיעזבו אותנו קצת בשקט
- כך בזבזתי את רבע השעה הראשונה שלי בתשפ״ז
- האנושות השתגעה: לאף אחד כבר לא איכפת משום דבר ונעלם הפחד מהעתיד
- צפון קוריאה גילתה את השופינג חסר המעצורים, הנהנתנות והקפיטליזם הפרוע — אבל בתוך כלוב טוטליטרי מפחיד. וזה הניסוי החברתי המרתק ביותר בפוליטיקה העולמית כיום
- ליידי גאגא הפכה לאמא — בשושו מוחלט ובהפתעה מושלמת
- מי שלא ראה — הפסיד חגיגת כדורגל: הצ׳מפיונס חזר עם 57 שערים, הצגות, מהפכים וסינדרלה אחת מטורפת



