ליברמן אינו מניח לנתניהו ומסכיר את הספינים שלו כולל את פגישותיו הלבביות של ביבי עם יאסר ערפאת ותקיפת הימין כשזה היה נוח לו פוליטית.
.
יו"ר מפלגת ישראל ביתנו, ח"כ אביגדור ליברמן: ״לפני שנתניהו מטיף מוסר לכולם כדאי להזכיר לו שזה הוא שמסר את חברון לערפאת, קיים איתו ועם אחמד טיבי מפגשים לבביים בוואי פלנטשיין, חתם איתו על הסכם, העביר שטחי c לפלסטינים והצביע בעד גרוש יהודים מגוש קטיף. כדאי גם להזכיר לו שמי שהוא רואה בהם שותפיו, דרעי וגפני, הראשון נמנע בהסכם אוסלו והשני העיד על עצמו שהוא איש שמאל כשאמר ב- 12.6.2017 בוועידת ישראל לשלום של עיתון "הארץ": "אני לא אוהב את החקיקה שהממשלה הזו מביאה בכל מיני נושאים ימניים. אם הייתי יכול הייתי מתנגד." ועל הפלסטינים: "הם היו פה לפנינו, אנחנו הוצאנו אותם מפה."
.
״את נתניהו, דרעי וגפני מעניינים רק נושאים אישיים וכסף. לאף אחד מהם אין קשר לימין.
ב-3 במרץ 2020 "ישראל ביתנו" תדאג לנתק אותם מהצינור שמחבר אותם למדפיס הממשלתי. הם גם יכולים לשכוח ממשרד הפנים, ממשרד הבריאות ומוועדת הכספים. כמפלגה שחרתה על דגלה את העיקרון של חיה ותן לחיות – אנחנו בעד יהדות אבל נגד כפייה דתית. לאחר הבחירות נדאג לקדם הפעלת תחבורה ציבורית בשבת, נישואים אזרחיים ונפרק את המועצות הדתיות.
מבזקים
- בלעדי: טראמפ רתח, איים, הטיל וטו ומדינות המפרץ ביטלו את המו״מ הישיר עם איראן על הסדר עוקף מערב עם טהרן
- נכנס כמחליף, הבקיע, בישל והציל את באר שבע ממשבר מביך
- התרגיל החות׳י שמכניס את ישראל, סעודיה וארה״ב להתלבטות איומה
- בריטניה מתפוררת – מנהיגי צפון אירלנד, סקוטלנד וויילס מתכנסים להתחיל בפרידה מאנגליה
- פוטין הטיח במערב דברים שחובה לחשוב עליהם — לפני שיהיה מאוחר מדי
- רגע, רגע — מי נתן לבינה המלאכותית רשות להתעסק לי ככה במוח?
- בשורה ענקית במלחמה בסרטן: החיסון האישי הצליח במבחן הגדול — ועידן חדש ברפואה כבר בפתח



