דילוג לתוכן
מבזקים

השקעת בקריפטו – סיכנת את כספך מאוד

לפני שאתם משקיעים ולו סנט אחד בקריפטו כדאי לדעת שאתם שמים את ממונכם על קרן הצבי או לפחות נוטלים סיכון עצום שכבפכם ייעלם לו לפתע בלי סיכוי גדול לאתרו.

היום למשל התברר לרבבות משקיעים טורקיים כי המוסד הגדול והמרכזי לכריית ביטקוין וקריפטו נוספים נמלט לאלבניה וכנראה שמאות מיליוני דולרים ירדו לטימיון, אם לא יותר.

הקריפטו הוא כלי מרכזי להשקעת כספים מפוקפקים ולהטמנתם הרחק משלטונות המס. אלא שבהעדר רגולציה אף אחד לא באמת יכול לדעת איפה הכסף ואיך מממשים אותו בעת הצורך.

רמי יצהר Rami Yitzharטכנוהיי
עניין מרכזי
היי

https://www.youtube.com/channel/UC6U28cOAxZQSBHb2uMIgbeA

 

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם