דילוג לתוכן
מבזקים

חוליגנים יורחקו גם ממשחקי החוץ של קבוצתם הנערצת

8E0684D0-5A58-4F89-8E76-BFA3A9E29F0B

בית"ר "גשם" ירושלים מברכת על החלטת מינהלת הליגה בדבר הרחקת אוהדים אלימים וגזענים מכלל משחקי הבית והחוץ. רתמנו את קבוצות הליגה למאבק למען העתיד של אוהדי הכדורגל בישראל ובתקווה לראות יותר משפחות ביציע.

בעלי בית"ר ירושלים, משה חוגג: "זה יום חשוב לקבוצות הכדורגל, שמחליטות ללכת ביחד למהלך שישפר באופן דרמטי את תרבות הספורט במגרשים. נפעל ביחד ונמגר את הנגע הזה. ילדים, הורים ואוהדים מסורים יוכלו להגיע לצפות ולעודד ולחזור הביתה עם חווית ספורט חיובית. אני מודה ליו"ר מינהלת הליגה, ארז כלפון, שנתן רוח גבית לנושא".

עורך הדין עמית חדד אמר בתום הדיון: "זהו בהחלט יום חשוב לספורט הישראלי ולמלחמה באלימות בספורט. האמירה של המנהלת היום היא המשך לפסיקה התקדמית של בית המשפט שקבע שלבעלי קבוצת ספורט יש לא רק את הזכות להילחם באלימות ובגזענות, אלא את החובה להילחם בתופעות בזויות אלה. מר חוגג החליט לפעול כדי שבית״ר והכדורגל הישראלי יהיו בלי אלימות ובלי גזענות, וזהו שלב נוסף וחשוב במאבק המוצדק שלו״.

עו"ד של בית"ר ירושלים, רוני מוזסון הוסיף: "מדובר באמירה משמעותית מאוד שממשיכה את המאבק של בית"ר בשנים האחרונות וייתן כלים משמעותיים להמשך הדרך. אוהד שיחליט לנקוט בגזענות ובאלימות ימצא את עצמו מחוץ לעולם הכדורגל, ומחוץ למגרשים. נפעל בקרוב על מנת להכשיר את העניין משפטית ולהחיל את ההחלטה בקרוב מאוד".

הנהלת בית״ר ירושלים גם החליטה להרחיק ממשחקי הקבוצה בשלב זה 4 אוהדים וזאת בשל מעורבתם במקרי אלימות קשים וגזענות קיצונית.

אנו נחושים לנקות את היציעים ואת תדמיתה של בית"ר ירושלים מאלימות וגזענות ולא נהסס להרחיק כל אוהד שיסטה מהנורמה.

מצורפות שתי דוגמאות מיני רבות אשר הובילו להחלטה הנ״ל

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם