דילוג לתוכן
מבזקים
יום חמישי, 25 ביוני 2026

נשיא איראן החדש מפציר בחמינאי: DON’T

IMG_7839

נשיא איראן החדש, שנחשב מתון בעמדותיו, מתנגד נחרצות לתקיפה איראנית מאסיבית בתגובה לחיסול הנייה בטהרן. הנשיא דאג שעמדתו תפורסם. הוא פנה למנהיג העליון המיליטנטי חמינאי בבקשה להימנע ממלחמה עם ישראל ומזהיר: "התגובה עלולה למוטט את המדינה".

הנשיא פזשכיאן שקיבל פניות ממנהיגי עולם משוכנע שהתגובה של ישראל בשיתוף בנות בריתה עלולה לשתק את הכלכלה האיראנית, ואף להוביל לקריסת המדינה.

חמינאי לא הגיב בינתיים לעמדת הנשיא  המייצג את קול ההיגיון אבל בשטח – הרגיעה נמשכת וכמותה גם המתיחות.

בזירה הצפונית ישראל מאיימת הבוקר בתגובה לא פרופורציונאלית כלפי לבנון אם חיזבאללה ירחיב את טווח הירי וישגר טילים לבסיסים במרכזי אוכלוסין גם במרכז הארץ.

״עניין מרכזי״

שתפו את המאמר

תמונה של רמי יצהר
רמי יצהר

עיתונאי, שדרן, עורך ויזם תקשורת. חבר נשיאות מועצת העיתונות והתקשורת בישראל. מנחה NLP מאסטר וטריינר בהכשרה ישראלית ובינלאומית. עבד כשדרן, עורך ומגיש ב״קול ישראל״ ומשדר בגלצ. קצין בכיר בצה״ל, שירת כקצין חקירות בכיר במצ״ח. ערך את בטאון חיל הים ״בין גלים״ ואת בטאון המשטרה הצבאית ״הד חמ״צ״. ערך את בטאון הסטודנטים ״יתוש״ של אוניברסיטת תל אביב. בהשכלתו בעל תואר שני בתקשורת, יועץ ארגוני ומגשר. עורך ״עניין מרכזי״ מאז שנת 1999. העיתון מפרסם חדשות וסקופים ללא תלות בשום גורם פוליטי או עיסקי. עצמאי, בלתי תלוי ואינו מהסס לומר את האמת גם בתנאים מסובכים.

הורידו עכשיו את האפליקציה שלנו בחינם!

ותהנו ממגוון תכנים בזמן אמת לנייד שלכם