הפועל חולון ?: בעקבות אירועי אמש במסיבת העיתונאים לאחר הניצחון במנרסה, להלן עדותו של מנהל הקבוצה, ניר אורון על השתלשלות העניינים:
.
"בסיום המשחק ניגש לחדר ההלבשה שלנו דובר מנרסה וביקש ממני שהמאמן ושחקן יגיעו למסיבת העיתונאים. לאורך כל ההליכה לעבר חדר מסיבת העיתונאים דובר מנסרה התגרה במאמן ואמר לו ש'הוא לא בסדר ולא צריך להגיב לקהל'. למרות שהמאמן התנצל ואמר שזה קרה תוך כדי האמוציות של המשחק, הדובר שלהם המשיך להתגרות ולדבר על זה. גם לאחר שעלינו לחדר מסיבת העיתונאים עמדו אנשים מטעם המועדון והמשיכו להקניט ולצעוק לעברנו דברים".
.
"במהלך מסיבת העיתונאים כאשר המאמן דיבר, קטע אותו דובר הקבוצה. כשעברו לשלב השאלות, השאלה הראשונה הייתה לגבי התקרית ולא לגבי המשחק. לאחר שהמאמן ענה והציע שבפעם הבאה ישאלו על המשחק, יצאנו מחדר מסיבת העיתונאים ודובר מנרסה הלך אחרינו והמשיך להתגרות ולהגיד דברים על המאמן. כמו כן, החלק לצעוק לעברי אמירות כמו 'איזה מאמן יש לך'. בשלב הזה סטף צעק לעברו 'מספיק זה מספיק, אמרתי לך להפסיק עם זה, מה אתה עוד רוצה'? מיד אחר כך הגיעו גורמים נוספים מטעם מנרסה ויצרו המולה, כאשר אני חוצץ ביניהם לבין המאמן תוך כדי שאני מבקש מהדובר שלהם שינהג במקצועיות ושלא ימשיך להתגרות. בשלב הזה אחד מאנשי המועדון נתן לי דחיפה קלה בזמן שהוא צועק 'תלכו מכאן' ואני נעמדתי מולם, פנים מול פנים והשבתי לו 'אל תגע בי, אני לא נגעתי בך, ושייזהר להניח עליי שוב יד'. מיד לאחר מכן דיווחתי למשקיף פיב״א על המקרה".
.
מאמן הקבוצה, סטפאנוס דדאס מסר את התייחסותו ולא השמעה בה התנצלות.
עניין מרכזי
מבזקים
- אולי ישראל כץ יעשה משהו נגד הטרור היהודי בגדה? אולי
- חמאס: נתניהו משקר את הישראלים – הוא מכשיל מסיבות אגואיסטיות את שחרור החטופים
- מה הוא חשב לעצמו, שלא יתפסו אותו?
- בכיר בחמאס חוסל ברצועה יחד עם אשתו ונכדו
- הגינוי של ישראל כץ לתקיפת חיילים וקצינים בידי מתנחבלים שחלקם מבצעים מעשי טרור אכזריים כלפי חפים מפשע בגדה נועד לכסת״ח בלבד
- חיל האוויר מפציץ בלבנון למניעת שיקום יכולות חיזבאללה
- עד מתי יימשכו ההלוויות והחטופים יירקבו במנהרות? קצין ו-6 חיילים נהרגו כשמחבל הצית את הנגמ״ש שבו נעו בחאן יונס ללא שהצליחו להיחלץ ממנו